FODOR GYÖRGYI – TARJÁN (9-ES KÖRZET) KÉPVISELŐJELÖLTJE

FODOR GYÖRGYI (9-ES KÖRZET, TARJÁN, KERTVÁROS)

Fodor Györgyi Tarján

Györgyit éppen a hímzés révén ismertem meg, kitűnt lelkesedésével, azzal, hogy örömmel vállalta kollégáival a fesztiváljainkon való hétvégi munkát is, hogy minél több vásárhelyivel, minél több fiatallal ismertesse és szerettesse meg a vásárhelyi hímzést. Az utóbbi egy évben bekapcsolódott az ételosztásainkba és más jótékonysági programjainkba, a gyermekeknek arcfestéssel, csillámtetoválás segített a rendezvényeinken, a környezetünk tisztán tartásával, a kőfalunk állapotával, a Kása erdő túraútvonalainak népszerűsítésével is segítette szülővárosát.

Györgyi kitartó munkájával, önzetlenségével, lelkesedésével kiérdemelte közösségünk bizalmát, így bátran ajánlom a tarjáni és kertvárosi lakosok, nem utolsó sorban a Nyugdíjas Lakópark lakóinak figyelmébe. Kérem a 9-es körzet lakóit, hogy támogassák aláírásukkal, majd szavazatukkal Fodor Györgyit a június 9-i önkormányzati választáson.

DSC04819

Dr. Márki-Zay Péter

Hódmezővásárhely polgármestere

Névjegy

Bemutatkozás

Fodor Györgyi vagyok, Hódmezővásárhelyen születtem, a kertvárosi Mandula utcában, majd Tarjánban a Bem utcában nőttem fel és a Kertvárosi Általános Iskolába jártam. Középfokú tanulmányaimat a néhai Kossuth Zsuzsanna Műszaki Szakközépiskola és Gimnáziumban végeztem. Vállalkozó – menedzser mérnök diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari főiskolai karán szereztem, ahol egy logisztikai képzést is elvégeztem. Angol és német nyelvből középfokú nyelvvizsgám van.

Hozzám hasonlóan vásárhelyi születésű férjemmel költöztünk a Malom utcára, azóta is itt élünk négy gyermekünkkel és megözvegyült édesapámmal. A Hódfó Nonprofit Kft-nél dolgozom, ahol a vásárhelyi hímzéssel foglalkozom, amelynek megmentése és a jövő nemzedékeknek való továbbadása a szívügyem (ennek érdekében idén saját költségemen akkreditált “kézi hímző” képzettséget is szereztem). A vásárhelyi hímzést a városi fesztiválokon, rendezvényeken már tavaly is oktattuk az érdeklődőknek lelkes csapatunkkal, tervezzük webshop létrehozását és egy belvárosi nyitott műhely létesítését is. Hasonlóképpen fontosnak tartom megőrizni és megóvni a városunkat övező “Kőfalat”, és a Kertváros tüdejének számító Kása-erdőt is.

Küldetésem

Négy gyermek édesanyjaként jól ismerem a gyermekeket nevelő szülők mindennapi problémáit, melyek közül legfontosabb a közlekedés biztonságosabbá tétele, a közutak és közvilágítás javítása, de a játszóterek karbantartása és fejlesztése, gyermekeink kikapcsolódása terén is sokat szeretnék még tenni a körzetemben élőkért. Ugyanakkor családom és munkahelyem révén tájékozott vagyok az idősek és betegek gondjait illetően is – ezért is veszek részt immár több, mint egy éve a Mindenki Magyarországa Mozgalom által szervezett étel- és ruhaosztásokon, ahol a rászorulóknak nyújtunk segítséget. Örömmel tapasztaltam az elmúlt években körzetünk közösségi tereinek látványos fejlődését (Sutu, Nyugdíjas Lakópark, Európa Park, Szél utcai játszótér), ezt a munkát szeretném tovább folytatni a körzet képviselőjeként.

Kérem, aláírásukkal és szavazatukkal támogassanak a június 9-i önkormányzati választáson, hogy dr. Márki-Zay Péterrel és csapatával tovább dolgozhassunk Hódmezővásárhely szabad fejlődésén. Védjük meg együtt a Szabadság városát!

Támogassa képviselői kampányomat!