CIVIL NEMZETI KONZULTÁCIÓ

A Mindenki Magyarországa Mozgalom elindítja a Civil Nemzeti Konzultációt. Tesszük ezt azért, mert a Fidesz-KDNP kormány álkonzultációja a szankciókról azért született, hogy elterelje a figyelmet arról, hogy végighazudták a kampányt, többszörösére emelték a gáz és a villany árát, csődbe és erkölcsi romlásba kormányozták az országot. Egyetlen kérdést sem szenteltek azonban annak, hogy saját intézkedéseikről, a gazdaságról, a társadalomról, vagy az emberek mindennapi életét érintő valóban fontos kérdésekről kikérjék az Önök véleményét.
 
Mi most lehetőséget biztosítunk mindenkinek, hogy véleményt mondjon a valódi nemzeti kérdésekről. Célunk, hogy eljuttassuk az Önök hangját a Karmelitáig és rádöbbentsük a kormányt, hogy nem lehet a végtelenségig csak a megtévesztésre, hazugságokra, a megosztásra építeni a politizálást.
 
Kérdőívünk elérhető online, de a célunk az, hogy hamarosan találkozhassanak velünk az utcákon is, ahol pultjainknál a civilek, a választók fognak egymással konzultálni arról, hogy mi milyen új és emelkedő Magyarországot szeretnénk!

Töltse ki a Mindenki Magyarországa Néppárt 2023-as Konzultációját a korrupcióról!

Útjára indul a Mindenki Magyarországa Néppárt Korrupcióellenes Konzultációja! – Beszéljünk a valódi kérdésekről!