MÁRKI-ZAY PÉTER TÁMOGATÓI OLDALA

MÁRKI-ZAY PÉTER TÁMOGATÓI OLDALA

Márki-Zay Péter 2018 választás támogatás adomány

Bennünket nem finanszíroz a kormány vagy az Országgyűlés, nem vagyunk párt, csak az Önök adományaiból működünk: kampányolunk jelöltjeink mellett és minden erőnkkel dolgozunk egy szabad, demokratikus magyar jogállamért. Az itt beérkező támogatást elsősorban a hódmezővásárhelyi önkormányzati választás kampányára fordítjuk. Amennyiben a Mindenki Magyarországa Mozgalom tevékenységét szeretné támogatni, látogasson el az egyesület weboldalára.

Anyagi támogatását PayPalon vagy banki átutalással juttathatja el hozzánk:
Márki-Zay Péter PayPal támogatás
Támogatásért kattintson a logóra!

A 2018-tól minden választáson a szabad magyar jogállam és demokrácia érdekében folytatott választási kampány mellett az ellenem indított és rendre magas büntetéseket eredményező perek költségeit is az Önök támogatásából fedeztem, ahogy a Kúria döntése után a korábban kifizetett közel másfélmilliós összeget is ide fizettettem vissza az engem beperlő és a nyilvánosság előtt alaptalanul rágalmazó fideszes közszereplőkkel.

Kérem támogassák minél többen küzdelmünket egy szabad, becsületes magyar hazáért, mindenki Magyarországáért, Hódmezővásárhely és Magyarország korrupciótól és megfélemlítéstől mentes fejlődéséért!

Minden segítséget hálásan köszönök!

Átláthatóság - Más kultúra!

2018-as megválasztásom óta minden évben nyilvánosságra hozom a támogatóimtól kapott bevételeimet (anonimizálva) és a kampánykiadásaimat. Magyarországon egyedülálló módon nemcsak a saját, hanem családtagjaim vagyonnyilatkozatát is minden évben nyilvánosságra hozom. Nézze meg Ön is a korábbi elszámolásaimat, illetve a vagyonnyilatkozatokat: