MMM

Márki-Zay Péter - Az egység hatjóereje

Az emberek, közösségek és országok között átívelő hidak építése alapvető fontosságú Márki-Zay Péter személyes és szakmai életében. A politikába lépése előtt multinacionális vállalatoknál dolgozott Magyarországon, Kanadában és az Egyesült Államokban. Első politikai győzelmét 2018-ban érte el, amikor elnyerte szülővárosának polgármesteri székét azáltal, hogy egyesítette az ellenzéket a kormánypárttal szemben. Ez egy mérföldkőnek számító győzelem volt, amely reményt adott az emberek millióinak az egész országban.

Annak érdekében, hogy országos szintre emelje ezt a győztes stratégiát, 2019-ben megalapította a Mindenki Magyarországa Mozgalmat. A szervezet gyorsan nemzeti jelenséggé vált, több ezer választópolgár és független politikus csatlakozott a szervezethez.

A mozgalom tagjai hisznek abban, hogy egy új politikai kultúrára van szükség, amelyhez minden tisztességes és változást akaró magyar ember csatlakozására számítanak.

A mozgalom fő célja, hogy a 2019-es önkormányzati választások után a 2022-es országgyűlési választáson is minden településen, minden egyes országgyűlési választókerületben egy hiteles képviselőjelölt nyerje el a helyi közösségek bizalmát.

További információk a Mindenki Magyarországa Mozgalomról:
https://mindenkimagyarorszaga.hu/