MMM

Mindenki Magyarországa

Márki-Zay Péter - Az egység hajtóereje

Az emberek, közösségek és országok között átívelő hidak építése alapvető fontosságú Márki-Zay Péter személyes és szakmai életében. A politikába lépése előtt multinacionális vállalatoknál dolgozott Magyarországon, Kanadában és az Egyesült Államokban. Első politikai győzelmét 2018-ban érte el, amikor elnyerte szülővárosának polgármesteri székét azáltal, hogy egyesítette az ellenzéket a kormánypárttal szemben. Ez egy mérföldkőnek számító győzelem volt, amely reményt adott az emberek millióinak az egész országban.

Annak érdekében, hogy országos szintre emelje ezt a győztes stratégiát, 2019-ben megalapította a Mindenki Magyarországa Mozgalmat. A szervezet gyorsan nemzeti jelenséggé vált, több ezer választópolgár és független politikus csatlakozott a szervezethez.

A mozgalom tagjai hisznek abban, hogy egy új politikai kultúrára van szükség, amelyhez minden tisztességes és változást akaró magyar ember csatlakozására számítanak.

Az MMM egy olyan új társadalmi kultúra (közgondolkodás és aktivitás) kialakítására tesz erőfeszítéseket, amelyben:

  • A tisztességre, és átláthatóságra épül és a társadalmi tudatosság növelésére, a vitakultúra elterjesztésére, és a hazája iránt felelősen gondolkodó és cselekvő emberek számának növelésére törekszik.
  • Minél több ember számára az együttélés és együttműködés alapját olyan értékek képezzék, mint a tolerancia, az igazságosság, becsületesség, tisztesség, emberség, szolidaritás, szeretet, jóság, békességre való törekvés, szakmaiság, a minőségi kommunikáció stb.
  • A döntések nem a hatalom, és/vagy a nagyobb vagyon megszerzése és megtartása érdekében születnek, hanem a leghozzáértőbb emberek szakmai érveinek ütköztetése eredményeként. Nem egyes csoportok, pártok, hanem a társadalmi közjó érdekeit szolgálják.
  • Minél több ember felelősen gondolkodik és cselekszik a gyermekek oktatása-nevelése terén, hogy a jövő nemzedéke egy egészségesebb, kiegyensúlyozottabb, tudatosabb, boldogabb életet élhessen.
  • A helyi közösségek érdekeinek képviselete kiemelt fontossággal bír és a döntéseket a helyben élők szolgálata érdekében hozzák.További információk a Mindenki Magyarországa Mozgalomról:
https://mindenkimagyarorszaga.hu/

2023-ban megalakítottuk a Mindenki Magyarországa Néppártot is, amely az MMM-től független szervezet. Az új párt egy hiteles, európai alternatívát kínál a magyar politikai életben. Csatlakozzon hozzánk!