EGY A HAZÁNK ÉS EGY A JÖVŐNK

Hazánk Európa éllovasából majdnem a legszegényebb ország lett. Hogy lehet az, hogy ez az ország ennyi lehetőséggel csak ennyit teljesít? Az önök felelőssége az, hogy mindenütt a legmegbízhatóbb, legfelelősségteljesebb, lehetőleg civil jelöltet megtalálják és szavazatukkal segítsék – mondta Márki-Zay Péter szombaton Vácott.

Inotay Gergely a váci körzet jelöltje is hisz az újraépíthető demokráciában, mindenki képviseletében, mindenki Magyarországában. Az összefogás legfőbb üzenetének azt gondolja, hogy az élhetőbb ország, az igazság útja, a helyes képviselet középen vezet. Mindenkit megszólítva, mindenkit képviselve, pártpreferenciától, párthovatartozástól függetlenül.

🌿Elkötelezettek vagyunk a békés közbeszéd megteremtésében, hiszünk az igazságosságban, hisszük, hogy a helyünk Európában van, ezeréves történelmünk minden szála ideköt bennünket. Ugyanakkor valljuk azt is, hogy a keleti országokkal az egyenlőségen alapuló politikára, gazdasági, kulturális kapcsolatokra kell törekednünk. A diplomáciai békességet képviselni kell és helyre kell állítanunk.

Részletek:
https://mindenkimagyarorszaga.hu/vac-a-kormanyvaltas…/

#csakfelfelé#előválasztás2021