MEGNYÍLT A HÓDVÁR JÁTSZÓHÁZ

Játszóház Hódmezővásárhely

Megnyílt a város új fedett játszótere, a Hódvár Játszóház.

50 játék egy helyen a Hódvárban

„Egész életemben erre vártam” – mondta egy hatéves kisfiú, amikor megállt a játszóház ajtajában, majd csillogó szemekkel vette birtokba ő is, és társai is a több mint 50 játéklehetőséget kínáló hatalmas játszóvárat. 

A csúszdákat, trambulint, golyóköpővel ellátott golyómedencét, a számos megmászni való elemet tartalmazó Hódvár komplexumot 2023. december 16-án nyitotta meg Márki-Zay Péter.

Boltosat is játszhatunk a Hódvárban

A Tesco támogatásával egy játéksarkot is kialakítottak a Hódvárban, ahol egyrészt boltosat lehet játszani, kis bevásárlókosarakkal és élethű termékekkel, pénztárgéppel, másrészt társasozni, autópályázni és egyéb játékokkal játszani.

Játszóház Hódmezővásárhely 5

Amerikai álom Vásárhelyen

A játszóház ötletét Márki-Zay Péter amerikai éveiből hozta, 2019-es választási ígéretei között szerepelt. Végül a Petőfi utca 6. szám alatti, önkormányzati ingatlanban került kialakításra.

Játszóház Hódmezővásárhely 3

Próbálja ki ingyen - regisztráljon most!

Február végéig ingyen próbálhatják ki a Hódvár Játszóházat. Az ingyenes belépőkre a következőképpen regisztrálhatnak:

2023. december 21-től

Már a helyszínen is (Petőfi utca 6. – bejárat a Virág utca felől) regisztrálhatnak, és amennyiben nincs túljelentkezés, akár az érkezés órájában is használhatják a játékokat. Emellett személyesen továbbra is regisztrálhatnak az Ifjúsági Klubban. Munkanapokon 14-19 óra között az alábbi telefonszámon is jelentkezhetnek:

Hétfő: Zárva
Kedd-Vasárnap: 9:00-12:00 és 14:00-19:00

A helyszínen lehetősége van városkártyát is igényelni, amellyel többek között ingyen használhatja egész évben a városi buszokat. (A kártya éves díja felnőtteknek 2000 Ft, 18 év alatt és 65 év felett pedig 1000 Ft.)

Árak

Hódvár Játszóház Hódmezővásárhely ár
Kattintson a nagyobb méretért!

Igényeljen Vásárhely Kártyát!

Ha tetszett a játszóház, írjon értékelést, ajánlja ismerőseinek!

Játszóház Hódmezővásárhely 6

Vásárhely családbarát város!

Nézze meg, hogy a játszóház építésén kívül milyen eredményeket értünk el Hódmezővásárhelyen!

Játszóház Hódmezővásárhely 4