GYÖNGYÖSI FERENC – BÉKE-TELEP (4-ES KÖRZET) KÉPVISELŐJELÖLTJE

GYÖNGYÖSI FERENC (4-ES KÖRZET, BÉKE-TELEP)

Gyöngyösi Ferenc Márki-Zay Péter
Fűnyírótraktorral, barátaival nyírta a Mester utcai játszótér és sportpálya füvét, tiszteletdíjából rászoruló családokat támogatott, messze földről látogatott népzenetáborokat és táncházat szervezett, miközben a hivatal és az önkormányzat irányításából is kivette a részét – büszke vagyok, hogy Gyöngyösi Ferenc a mi csapatunkat erősíti, személyében is megtestesíti a különbséget a korábbi városvezetés és a Mindenki Magyarországa közössége között: mi nem kiveszünk a közösből, hanem a sajátunkból is hozzáteszünk ahhoz.
 
Arra kérem Béketelep és Kincsestelep (a 4-es körzet) lakóit, hogy aláírásukkal és szavazatukkal is támogassák Gyöngyösi Ferencet, hogy továbbra is képviselhesse őket Hódmezővásárhely közgyűlésében.
DSC04819

Dr. Márki-Zay Péter

Hódmezővásárhely polgármestere

Névjegy

Bemutatkozás

Életem meghatározó pillanata volt, amikor 2019-ben a választás estéjén a Vuk Sörözőben meghatódva értesültem arról, hogy a város valamennyi körzete közül a legmagasabb aránnyal választottak képviselővé. Én azonban otthon azt tanultam, hogy akire többet bíztak, attól több kéretik számon – úgyhogy én ezt a különleges bizalmat mindvégig úgy tekintettem, mint egy olyan többlet-felelősséget, amelyet meg is kell szolgálnom. Igyekszem akár a két kezemmel is segíteni, ahol csak tudok. Nagy örömmel látom egyre gyakrabban, hogy ebben nem is vagyok egyedül. Mostanra létrejött egy csapat, ahol mindannyian ugyanezt valljuk, s ezért már olyan dolgokat is meg tudunk tenni lakókörnyezetünkért, amelyekre egy-egy embernek önmagában nem lenne esélye.

Köszönöm az eddigi bizalmat, megtisztelő Önökért és Önökkel dolgozni. Gyakorlatias emberként jól tudom azonban, hogy igazán a bizalmat mindig másodjára adja vagy kapja meg az ember: ilyenkor már azért szavazzuk meg, mert megtapasztaltuk, hogy mit kezdett a lehetőséggel, amelyet korábban adtunk neki. Ezért arra kérem Önöket, hogy ha elégedettek a munkámmal, akkor támogassanak a most következő hetekben-hónapokban, az aláírásgyűjtés, majd a választás során, hogy folytathassuk, amit együtt elkezdtünk!

Hódmezővásárhelyért végzett munkáim

Hogy mi mindent értünk el közösen ebben az ötéves ciklusban?

 • Parkolót építettünk a Rárósi-Jókai sarkon található orvosi rendelőhöz érkezőknek
 • új játszótéri elemeket telepítettünk a Mester utcai nagy játszótérre (ahova most egy közösségi sütögetőt is kihelyezünk)
 • a Csúcsi olvasókör közösségével parkolót építettünk az olvasókörhöz
 • megújítottuk az olvasókör melletti járdát
 • felújítottuk a Csúcsi olvasókör épületének energetikai rendszerét, klimatizáltuk a közösségi teret
 • felépítettük az Észak utcai új közösségi házat
 • 600 millió forintból leszigeteltük és új nyílászárókkal, helyenként új ereszcsatornákkal láttuk el a Dobó-Bibó-Janáky utcákban található 118 szociális bérlakást
 • a közbiztonság és köztisztaság javítása érdekében térfigyelő kamerákat helyeztünk ki a Bibó Lajos utcán
 • megújítottuk az útburkolatot és a lakók kérésére egyirányúsítottuk a Búza utca egy szakaszát
 • parkolót alakítottunk ki a Magvető utcai óvodánál

 

Már két éve, hogy a körzet képviselete mellett alpolgármesteri feladatokra is megbízást kaptam. Ezen időszak alatt:

 • megújítottuk és sokkal hatékonyabbá tettük a város zöldfelületeinek gondozását
 • felpezsdítettük a város kulturális életét (Tér-mozi, Kultúr-Tér, Szabó Magda Kamaraszínház)
 • új lehetőségeket biztosítottunk a kikapcsolódásra (fedett jégpálya, hóágyú)

Kérem aláírásukkal és szavazatukkal támogassanak a június 9-i önkormányzati választáson, hogy dr. Márki-Zay Péterrel és csapatával tovább dolgozhassunk Hódmezővásárhely szabad fejlődésén. Védjük meg együtt a Szabadság városát!

Támogassa képviselői kampányomat!