DR. KECSKÉS FANNI – BELVÁROS (1-ES KÖRZET) KÉPVISELŐJELÖLTJE

DR. KECSKÉS FANNI (1-ES KÖRZET, BELVÁROS)

Mindannyian nagyon büszkék vagyunk Fannira, példát mutat korosztályának, hogy az ország elhagyása és a teljes passzivitás mellett van harmadik út is: a közösségért való aktív társadalmi szerepvállalás. Én már megbizonyosodtam Fanni megbízhatóságáról, bátran ajánlom tehát Hódmezővásárhely belvárosi lakosainak, az 1. sz. körzet választóinak figyelmébe, bízzanak benne és támogassák aláírásukkal, majd szavazatukkal 2024. június 9-én.

DSC04819

Dr. Márki-Zay Péter

Hódmezővásárhely polgármestere

Névjegy

 • 29 éves
 • Ügyvédjelölt Dr. Kecskés Ákos egyéni ügyvédnél
 • Kosaras (Szeviép Szeged, Szegedi Kosárlabda Egylet, Lussana, Vásárhelyi Kosársuli)
 • Kecskés Ákos magyar válogatott futballista testvére
 • Tanulmányok:
  • Kertvárosi Általános Iskola
  • Radnói Miklós Gimnázium
  • Bergamo, I. S. I. S. Giulio Natta
  • Németh László Gimnázium
  • Szegedi Tudományegyetem
 • Nyelvismeret:
  • angol
  • olasz
 • Hivatalos Facebook-oldal
 • Hódmezővásárhely 1. egyéni választókerületének Facebook-csoportja

Bemutatkozás

Gyermekkoromban a Liget soron laktunk, ott nőttem fel. Sok szép emlék fűz ide. A tanulmányaimat a Kertvárosi Általános iskolában kezdtem meg. Édesanyám, Rácz Ildikó a Hód-Fitness Sportegyesület alapítója, így már óvodás koromban a Metripond Szabadidőközpontban, az Ildikó Studióban kezdtem el a sportpályafutásomat. Édesapám, Dr. Kecskés Ákos, 10 éves koromban elvitt egy kosárlabda edzésre, ezután a táncot kosárlabdára váltottam.

A kosárlabdában egyre sikeresebb lettem, a Szeviép Szeged utánpótlás csapatához igazoltam és emiatt a felső tagozatot a Madách Imre Általános Iskolában fejeztem be. Ezt követően felvételt nyertem a Radnóti Miklós Gimnáziumba, mellette a Szeviép Szeged felnőtt csapatába kerültem, ahol már NB1-es meccseken is pályára léphettem. Ezt követően testvérem, ifjabb Kecskés Ákos futballistaként Olaszországba igazolt, így a család úgy döntött, hogy vele együtt megyünk mi is. Másfél évet Bergamóban éltem, tanultam és a Lussana női kosárlabda csapatában játszottam.

Nagyon szerettem Olaszországban élni, jó volt egy másik kultúrát, kedves, segítőkész embereket megismerni és az olasz nyelvet elsajátítani. Mindeközben magántanulóként a Németh László Gimnáziumban végeztem el a 11. osztályt.

Az érettségi miatt visszaköltöztem Hódmezővásárhelyre és immár ismét nappali tagozaton fejeztem be középiskolás tanulmányaimat. Ezekben az években a csapatommal eljutottam kosárlabdázni Kínába, a magyar bajnokságban, Hepp Kupában és az Egyetemi Bajnokságban is sikereket értünk el, és egy alkalommal még az Universiade egyetemi válogatottba is meghívót kaptam.

Középiskolás koromban döntöttem az ügyvédi pálya mellett. A Szegedi Tudományegyetemen tett sikeres  államvizsgát követően ügyvédjelölt lettem édesapám, Dr. Kecskés Ákos irodájában. A jogi szakvizsga megszerzéséhez már csak egy vizsga hiányzik, hosszú tanulmányaim befejeztével önálló ügyvédként praktizálhatok.

Eddigi munkám során rájöttem, hogy legközelebb a családjog áll hozzám, ez az a jogterület, ahol a legtöbbet tudok segíteni az embereknek, családoknak, gyermekeknek. Ezen kívül büntetőjoggal, hagyatéki eljárásokkal, cégek alapításával, okiratok szerkesztésével is foglalkozom az irodában.

Hódmezővásárhelyért végzett munkáim

Aktívan részt veszek a Tiszta Vásárhelyért Egyesület és a Mindenki Magyarországa Mozgalom ingyenes ruha- és ételosztásain és a Százszorszép programban. A könyvek és az olvasás nagy szerelmeseként megszerveztem egy helyi Könyvklubot. Állatbarátként részt vettem a hódtói kutyafuttató felújításában és a Somogyi domb melletti új kutyafuttató létrehozásában. Mindemellett a sportot sem hanyagolom el, jelenleg a Vásárhelyi Kosársuli felnőtt női csapatát erősítem szabadidőmben. Két éve a vásárhelyi karácsonyi ajándékosztás aktív résztvevője vagyok, illetve a karácsonyi angyalok programban is segédkezek. 2023-ban a Mindenki Magyarországa Mozgalom közreműködésével a Belvárosi Utcabál egyik szervezője voltam.

Az 1-es, belvárosi körzetben élek, a Deák Ferenc utcán családi házunkban és irodánk is itt van. Szeretném, ha bizalmat szavaznának számomra és együtt megőriznénk a város szabadságát.

Támogassa képviselői kampányomat!