JOVÁNY GYULA – CSÚCS (5-ÖS KÖRZET) KÉPVISELŐJELÖLTJE

JOVÁNY GYULA (5-ÖS KÖRZET, CSÚCS)

Jovány Gyula Márki-Zay Péter
Gyulát három évvel ezelőtt, az előválasztási kampányban ismertem meg – akkor a Mindenki Magyarországa Mozgalom számára béreltünk édesapjától egy általunk felmatricázott buszt, és a több hónapos kampányban aktivistáink azzal járták az országot – ahova én mentem, ők is jöttek, szórólapoztak, pultoztak, perselyeztek. Ez a csapat nyugdíjas korú vásárhelyi hölgyekből állt, akiket nagyon jól kiegészített Gyula, aki talpraesett, készséges és rugalmas volt. A kampány végére nemcsak összebarátkozott a “Katikákkal”, de politikai közösségünkhöz is csatlakozott, lelkes aktivistánk lett. Azóta utcabál szervezésében, ételosztásokban, önkéntes városszépítésben is örömmel vesz részt, és vállalta, hogy a lakóhelyéül is szolgáló 5-ös számú választókörzetben (Szabadság tér, Csúcs, Susán egyes részei) képviselőjelöltként is szolgálni fogja Hódmezővásárhely lakosságát.
DSC04819

Dr. Márki-Zay Péter

Hódmezővásárhely polgármestere

Névjegy

Bemutatkozás

A Bethlen Gábor Református Gimnáziumban érettségiztem, majd Szegeden gépjármű mechatronikus végzettséget szereztem. Szívügyem a KÖZLEKEDÉS, talán ez abból is eredhet, hogy már nagyapám és édesapám is személyszállítással, illetve gépjárműjavítással foglalkoztak. Autóbuszvezetőként dolgozom Édesapám mellett az ingyenes helyi buszjáratainkon, ahol az utasokkal való beszélgetésekből is látom, mennyi nehézséggel küzdenek ma az emberek az egész országban: az infláció, a megszorítások, az egészségügy és oktatás összeomlása, posták és vasutak bezárása.

Büszke vagyok arra, hogy mi itt, Hódmezővásárhelyen, milyen sok nyugdíjasnak segítünk biztonságosan eljutni a város egyik sarkából a másikba, milyen sok munkavállaló jár velünk naponta a munkahelyére – és mindezt gyakorlatilag ingyen, évente akár egy fél havi bért megtakarítva. Szeretném a városon belül a közlekedést a lehető legbiztonságosabbá tenni – ennek érdekében már arra is volt példa, hogy küzdősportokban szerzett jártasságommal kellett megvédenem utasainkat egy ittas, garázda, késes támadótól. Szeretek bütykölni a szabadidőmben, hobbim a régi autók felújítása. Barátaimmal kikapcsolódásként squasholunk, biciklizünk, de más sportokra nyitottak vagyunk.

Küldetésem

2008 óta lakom Csúcs városrészben, ezért hitelesen tudom képviselni a csúcsi lakosok érdekeit. Azért is dolgozni fogok, hogy minél több fiatalnak legyen vonzó és élhető város Vásárhely – én magam is itthon tervezem a jövőmet, nem szeretnék külföldre költözni. Fiatalságom lendületével haladok előre, nem ijedek meg a kihívásoktól. A családomat évek óta igyekeznek aljas hazugságokkal lejáratni, de mi nem egy ilyen városban és nem egy ilyen országban szeretnénk élni. Ezért örültem nagyon, amikor Márki-Zay Péter felkért arra a megtisztelő feladatra, hogy legyek az 5-ös körzet képviselőjelöltje. Kérem, aláírásukkal és szavazatukkal támogassanak a június 9-i önkormányzati választáson, hogy dr. Márki-Zay Péterrel és csapatával tovább dolgozhassunk Hódmezővásárhely szabad fejlődésén.

Védjük meg együtt a Szabadság városát!

Támogassa képviselői kampányomat!