DETKI DÁVID – KERTVÁROS (2-ES KÖRZET) KÉPVISELŐJELÖLTJE

DETKI DÁVID (2-ES KÖRZET, KERTVÁROS)

Detki Dávid Kertváros Márki-Zay Péter

Dávid munkájában és önkénteskedésében is az emberekkel történő közvetlen kapcsolattartás, szabadidejében pedig sok vásárhelyihez hasonlóan a természet szeretete és a horgászat a meghatározó. Bátran ajánlom a Belváros és Kertváros lakóinak bizalmába, kérem támogassák aláírásukkal és szavazatukkal Dávidot a 2-es körzet lakói.

DSC04819

Dr. Márki-Zay Péter

Hódmezővásárhely polgármestere

Névjegy

Bemutatkozás

Detki Dávid vagyok, 1993. februárjában születtem Hódmezővásárhelyen. Mind az általános iskolai, mind a gimnáziumi tanulmányaimat helyben végeztem, s azóta is itt élek. Azon kevesek közé tartozom, akik sem az országot, sem szeretett szülővárosukat nem szándékozzák elhagyni.

Gyermekkorom szép emlékei a kertvárosi városrészhez kötnek. Köszönettel tartozom a sorsnak, hogy életem korai szakaszában mint gyermek, sok időt tölthettem a nagymamámnál. Ma is nosztalgiával emlékezem gyermekkorom gondtalan nyári szüneteire, amint a környékbeli, hasonló korosztályba tartozó gyerekkel összegyűltünk a játszótereken, majd késő estig tartó bújócskával ütöttük el az időt. 12 éves koromban költöztünk nagyszüleim szomszédságába, azóta is a Kertvárosban élek, ahol mindig boldogan mondhattam ki: “Itthon vagyok”.

Eddigi életutam során mindig az emberekkel történő közvetlen kapcsolattartással járó feladatok érdekeltek, ezen feladatokban voltam leginkább önazonos. Az emberközpontúság és a sokrétű munkavégzésre való fogékonyság miatt lettem ingatlanértékesítő az ország egyik legnagyobb hálózatánál.

Gyermekkoromtól csodáltam a természetet és az élővilágot, idővel ez nőtte ki magát a tudatos és módszeres sporthorgászatig, a vizek és vízpartok szeretetéig, a vízi élővilág védelmezéséig. Másik hobbim, hogy imádok alkalmi szakácsként közreműködni a családi-baráti összejöveteleken.

Hiszem és vallom, hogy a mai, megosztottság uralta társadalomban kimagasló fontossággal bírnak azok a közösségek, amelyeket egy nemes cél, egymás elfogadása és a nagybetűs SZERETET éltet és tart egyben!

Küldetésem

Ismerve a 2-es körzet (a Kertváros mellett a Belváros egy részének) mindennapi problémáit, elszántságom és tettrekészségem segítségével szeretném ezeket megoldani. Kérem aláírásukkal és szavazatukkal támogassanak a június 9-i önkormányzati választáson, hogy dr. Márki-Zay Péterrel és csapatával tovább dolgozhassunk Hódmezővásárhely szabad fejlődésén. Védjük meg együtt a Szabadság városát!

Támogassa képviselői kampányomat!