HORGOS NÓRA – KÜLTERÜLET, KISHOMOK (10-ES KÖRZET) KÉPVISELŐJELÖLTJE

HORGOS NÓRA (10-ES KÖRZET, KISHOMOK, KÜLTERÜLET)

Horgos Nóra Márki-Zay Péter

Nórát másfél éve ismerem, az ételosztások, ruhaosztások és más önkéntes tevékenységek során tűnt ki szorgalmával, rugalmasságával, pozitív hozzáállásával. A rászorulók támogatása, problémáinak megoldása szívügye – volt falusi lányként örömmel vállalta a kertvárosiak és kishomokiak mellett a külterületen élők, Szikáncs, Batida, Erzsébet, Kútvölgy, és a környező tanyasi lakosok képviseletét a jelölti csapatunkban.

A 10-es körzet volt az egyetlen 2019-ben, ahol bár a szavazatok kevesebb, mint felét kapta csak meg, mégis fideszes jelölt nyert. Azóta azonban a kormány számos jelét adta, mennyire nem becsüli meg a vidéki embereket (posták, iskolák és iskolabuszjáratok, vasútvonalat, orvosi ellátás felszámolása), a városvezetés viszont rendre kiállt az itt élők mellett (szikáncsi kisposta újranyitása, mobil lefedettség javítása, buszforduló kialakítása, kishomoki helyi buszjárat bevezetése, fesztiválokra ingyenes járatok indítása külterületről, ovibuszok bevezetése, közösségi terek felújítása, karácsonyi díszek kihelyezése, és most a közvilágítás lecserélése), így joggal kérhetjük a körzet bizalmát, Horgos Nóra támogatását.

Kérem a 10-es körzet lakóit, a kertvárosi, kishomoki és külterületi lakosokat, hogy támogassák aláírásukkal, majd szavazatukkal Horgos Nóra jelöltünket a június 9-i önkormányzati választáson

DSC04819

Dr. Márki-Zay Péter

Hódmezővásárhely polgármestere

Névjegy

Bemutatkozás

Horgos Nóra vagyok, házas, három gyermek édesanyja. 1971-ben születtem Debrecenben, gyermekkoromat Hajdú-Bihar megyében, egy Biharnagybajom nevű faluban töltöttem, a szeghalmi Péter András Gimnáziumban érettségiztem. Férjemmel 1991 óta élünk Hódmezővásárhelyen, itt neveljük gyermekeinket.

Felsőfokú tanulmányaimat a Szent István Egyetemen végeztem, ahol személyügyi ügyintéző végzettséget szereztem. 2021-ben munkavédelmi technikusi végzettséget, majd 2024. januárjában a Pannon Egyetemen EHS (Környezetvédelem, Egészségvédelem, Munkabiztonság) szakemberi diplomát szereztem, mely a biztonságtudomány részterülete. 26 éve dolgozom személyügyi területen, ahol a munkavállalók személy- és munkaügyi feladataival foglalkozom. Az elmúlt 10 évben az algyői Polgármesteri Hivatalban látom el ezt a tevékenységet.

Hódmezővásárhelyért végzett munkáim

Fontos számomra a közösségünkért folytatott munkában való részvétel, a segítségnyújtás, szociális területen szerzett tapasztalataim átadása, a hátrányos helyzetű családok felzárkóztatásának elősegítése. Közel másfél éve aktívan részt veszek a rászorulók számára étel- és ruhaosztásban, a külterületen élők támogatásában, problémáinak megoldásában. A közelgő önkormányzati választáson Szikáncs, Batida, Erzsébet, Kútvölgy, és valamennyi külterületen élő vásárhelyi képviselőjelöltjeként indulok a 10-es körzetben.

Kérem aláírásukkal és szavazatukkal támogassanak a június 9-i önkormányzati választáson, hogy dr. Márki-Zay Péterrel és csapatával tovább dolgozhassunk Hódmezővásárhely szabad fejlődésén. Védjük meg együtt a Szabadság városát!

Támogassa képviselői kampányomat!

Találkozzunk lakossági fórumomon!

Márki-Zay Péter, Horgos Nóra, Lakossági Fórum