Kecskemét: a kormányváltás most kezdődik

Élhető Magyarországot kell megteremteni a magyar nemzet megtartása érdekében, mely az emberek közötti együttműködésre és a polgárok támogatására épül, mely a kreativitást, megfelelő, egyenlő oktatáshoz való jogot, szólásszabadság, véleménynyilvánítás szabadságát biztosítja a magyar állampolgároknak és valós szabadpiaci viszonyokat a gazdaság szereplőinek – mondta Márki-Zay Péter 2021. július 4-én vasárnap Kecskeméten. Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelöltje Bodrozsán Alexandra országgyűlési képviselőjelölttel tartott közös utcafórumot A kormányváltás most kezdődik címmel.

Márki-Zay Péter hangsúlyozta: a társadalmi egyenlőtlenség Magyarországon soha nem látott méreteket ölt, más lehetőséggel vág neki az életnek egy gazdag jómódú családból és egy szegényebb társadalmi rétegből származó fiatal, meg kell teremteni az esélyt mindenkinek a boldogulásra, és az egységes szintű oktatáshoz való hozzáférésre.

Azt szeretnénk, ha a gyerekek, fiatalok MAGYARORSZÁGON MAGYARKÉNT szeretetben nőnének fel, és nem kényszerülnének gazdasági és egzisztenciális okokból a családjukkal külföldre. Meg kell állítani a magyarok kivándorlását és ezt csak Magyarország demokratikus viszonyainak a helyreállításával és gazdaságának stabilitásával lehet elérni. Az elmúlt 10 év gazdasági fellendülése, konjunktúra időszaka lehetőséget adott a Fidesznek és Orbán Viktor kormányának a jobb, stabilabb, élhetőbb Magyarország megteremtésére melyet elpazaroltak és egy olyan országot alkottak, ahol hatalmas mértéket ölt a korrupció, a gyűlölet, a társadalmi egyenlőtlenség és a magyar családok kivándorlása. Civilek bevonására van szükség a parlamentben olyan szakértői kormányra mely valóban a társadalom a családok és a fiatalok érdekét szolgálja, a társadalomért dolgozik és nem belőlük él – tette hozzá.

Támogatjuk Bodrozsán Alexandrát aki Bács-Kiskun megye 2-es számú körzetének Kecskemét és környékének, országgyűlési képviselőjelöltje, képviselőként már bizonyított, elkötelezett a térség fejlesztésében, a társadalmi egyenlőtlenség csökkentésében, az emberek jólétének a növelésében – mondta Márki-Zay Péter.