A NÉP VÁLASSZA MEG NOVÁK UTÓDJÁT

köztársasági elnök, Novák Katalin, Varga Judit, Fidesz

Közlemény

A Mindenki Magyarországa Néppárt és a magyar emberek nevében követeljük, hogy Novák Katalin köztársasági elnök utódját ne a Fidesz, hanem a nép válassza meg. Azt is követeljük, hogy hozzák nyilvánosságra az összes Fidesz-kegyelemben részesített bűnöző nevét és a kormány fordítson az eddigieknél nagyobb figyelmet a szociális és gyermekvédelmi területre.

Üdvözöljük Novák Katalin döntését, amely helyes lépés, de nem elegendő.

Novák Katalin nem egy véletlen hiba miatt mondott le, hiszen pontosan tudta, mit csinál. Varga Judit lemondása elkésett volt – neki a Schadl-Völner ügyben a vádlottak padján a helye. A valódi felelős mindkettőjük főnöke Orbán Viktor, akinek az utasításait követik betűről betűre, szóról szóra.

Követeljük, hogy Novák Katalin utódját ne a Fidesz, hanem a nép válassza – közvetlen köztársasági elnökválasztást! Orbán Viktor és miniszterei soha többé ne engedhessenek szabadon embercsempészeket, baltás gyilkosokat, terroristákat, tolvaj politikusokat – jogállamot, demokráciát, szabad sajtót!

Követeljük, hogy hozzák nyilvánosságra az összes Fidesz-kegyelemben részesített bűnöző nevét! Hány pedofilt és terroristát engedtek még szabadon?

Követeljük, hogy a kormány fordítson az eddigieknél nagyobb figyelmet a szociális és gyermekvédelmi területre, hogy megelőzze a bicskei, vagy éppen a még Böjte Csaba hálózatában is előforduló visszaéléseket!

Gyermekeinket csak akkor tudhatjuk biztonságban, ha nemcsak Novák Katalin, de a maffiaállam valamennyi felelős politikusa távozik a közéletből!

Bűnözőket a börtönbe, becsületes embereket a közéletbe!

Márki-Zay Péter

Elnök, Mindenki Magyarországa Néppárt

Csatlakozzunk a civilek tüntetéséhez!

A Mindenki Magyarországa Néppárt elnöksége úgy határozott, hogy lemondja a szombatra, Budapestre tervezett “Ne bújjatok a szoknyák mögé!” elnevezésű tüntetését. Egyúttal arra buzdítjuk tagjainkat, támogatóinkat és minden demokratát, hogy csatlakozzanak és vegyenek részt a péntek este 6 órára szervezett civil tüntetésen, amelyet Magyarország legismertebb és legnézettebb tartalomgyártói hirdettek meg a Hősök terére.
 
A Mindenki Magyarországa közössége pártzászlók nélkül csatlakozik ehhez a demonstrációhoz. Kérjük a többi pártot és a civil szervezeteket, hogy biztassák szimpatizánsaikat: vegyenek részt az eseményen, de ne használják azt fel önös céljaikra!
 
Ébresztő, Magyarország!
Mindenki Magyarországa közössége

Hívja meg ismerőseit a Facebook-eseményre!