BEZÁRTA A FIDESZ – MI KÜZDÜNK AZ ÚJRANYITÁSÉRT

Posta Bezárta a Fidesz
Az emberek nem értik, hogy miért kell bezárni a postákat
 
A Fidesz-kormány csaknem 400 postát zárt be országszerte. Orbán Viktor elhibázott gazdaságpolitikája miatt Vásárhelyen vannak olyanok, akiknek 10 kilométert kell utazni a legközelebbi hivatalhoz. Már több demonstrációt szerveztek a zömében időskorú lakosaink.
Posta tüntetés bezárta a fidesz
Susán városrészben aláírásgyűjtést indítottak, amit már 3000-en írtak alá. Mi ebben a helyzetben az emberek mellé álltunk és felajánlottuk a Magyar Posta Zrt.-nek, hogy elengedjük a tulajdonunkban lévő hivatali épületek bérleti díját. Emellett további segítséget is hajlandóak vagyunk nyújtani, mivel látjuk, hogy a kormány nem tudja ellátni a feladatait. A Magyar Posta azonban csak azt támogatja, hogy a három bezárt kispostából csupán egyet nyisson újra, és nem elégedett meg a bérleti díj elengedésével, hanem még a működtetési költségek felét is kéri. Nemcsak a téli időszakra akarnak bezárni, mivel a szolgáltatási szerződés 18 hónapra szólna.
 
Mindent elkövetünk azért, hogy újra kinyissák a postákat, ne az emberek fizessék meg a tolvaj kormány hibáinak árát. A decemberi közgyűlés egyhangúlag amellett döntött, hogy a város a szikáncsi postát mentse meg, de folytatjuk a tárgyalást a Jókai és a Klauzál utcai intézmények legalább részleges újranyitásáért. A Fidesz bezárta, mi küzdünk az újranyitásért!
 
Ha Ön is tiltakozik a kisposták bezárása miatt, töltse ki Civil Nemzeti Konzultációnkat most!