TÁMOGASSUK A TANÁROKAT!

Támogassuk a tanárokat!

Tisztelettel köszöntöm Önöket és különösen nagy szeretettel köszöntöm azokat a tanárokat, akik az állásuk kockáztatásával is ki mertek állni az érdekeik védelme mellett. És természetesen a diákokat, akik segítették őket ebben.

A Mindenki Magyarországa Mozgalom megalakulása óta egy jobb, szebb, nyugati, demokratikus jogállami Magyarországért küzd. Ebben a küzdelemben szeretnénk támogatni most azokat a tanárokat, pedagógusokat is, akik hősiesen, állásukat kockáztatva is ki mernek állni az elnyomó rendszerrel szemben. Azért, hogy a miniszterelnök ne a saját fizetésének az emelésére költse az adófizetők pénzét. Hanem igenis fizesse meg a legfontosabb munkát végző tanárokat.

Éppen ezért most mindazoknak, akik kockáztatták az állásukat és bizonyítottan a politikai kiállásuk miatt veszítik el az állásukat, vagy fokozzák le őket, megvonják a megbízatásukat, az MMM ezúttal 1 millió forintos egyszeri támogatást ajánl föl.

Ehhez a támogatáshoz Önök is hozzájárulhatnak, hogyha “tanároknak” vagy “pedagógusoknak” megjegyzéssel az MMM számlájára utalnak pénzt. Ezt a segítséget előre is köszönjük!

A jövőben is nagyon fontos, hogy támogassuk egymást, kiálljunk egymás mellett, ha megfogtuk egymás kezét, ne engedjük el!

Számlatulajdonos: Mindenki Magyarországa Mozgalom Egyesület

Raiffeisen Bank: 12010501-01666969-00100002

Közlemény: “tanároknak” vagy “pedagógusoknak

Kérem, hogy segítsenek Önök is abban, hogy az MMM mindig segíteni tudjon az üldözötteknek és megszomorítottaknak.

Köszönöm!