Vagyonnyilatkozat – 2021 január

Miután két lányom 2019-ben férjhez ment, immár csak öt gyermekem vagyonnyilatkozatát  töltöttem fel.
 
Láthatják: nem csak szavakkal vallom, hogy hitem szerint egy közszereplőnek nem a saját, hanem a közösségének gazdagodásán kell dolgoznia. Tavaly év végére VÁSÁRHELY JÓ FIZETŐVÉ VÁLT, milliárdos hátrahagyott kifizetetlen tartozást rendeztünk, az elvonások ellenére a vásárhelyi vállalkozók nyugodtan jelentkezhetnek pályázatainkra, biztosan pénzükhöz fognak jutni, naprakészen fizetünk.
 
Ahogy a kampányszámlám forgalmát is közzétettem, minden adománnyal és kiadással elszámoltam Önök felé – hiszen csak az Önök támogatása miatt nem tudtak még tönkretenni, akármennyire is próbálták -, úgy családom vagyonát is azért teszem minden évben nyilvánossá, mert meggyőződésem szerint MEG KELL VÁLTOZTATNI AZT A RENDSZERT, ahol egy politikus
– az anyja vagy gyermekei nevére íratott vagyonával kikerülheti az átláthatósági szabályokat
– nem köteles elszámolni a hivatalos, adózott jövedelmével megmagyarázhatatlan gazdagodásával
– és nem kerül bíróság elé, nem megy börtönbe, ha a közösség meglopásával saját családja és legszűkebb köre lett csak vagyonosabb.
 
2022-ben csatlakozzunk az Európai Ügyészséghez, állítsuk fel saját, egymást is ellenőrző korrupcióellenes intézményeinket, hogy se kormánypárti, se ellenzéki politikusok számára NE LEGYÜNK TÖBBÉ KÖVETKEZMÉNYEK NÉLKÜLI ORSZÁG!

Dr. Márki-Zay Péter

Dr. Márki-Zayné Vincze Felícia

Márki-Zay Emma

Márki-Zay Gellért

Márki-Zay Ferenc

Márki-Zay Lóránt

Márki-Zay Pál