vagyonnyilatkozat-2022-januar

Ideje, hogy Magyarországot tisztességes, becsületes és őszinte emberek vezessék. A Fidesz rendszerében elfogadott, hogy az ország miniszterelnöke kispénzűnek hazudja magát, miközben letagadja és mások nevére iratja hatvanpusztai főhercegi kastélyát, magánrepülővel jár focimeccsekre, a veje néhány év alatt milliárdos banktulajdonos lesz, a gázszerelője pedig négy év alatt a semmiből nagyobb vagyont halmoz fel, mint a brit királyi család évszázadok alatt. Ideje, hogy olyan emberek vezessék az országot, akiket érdekel az emberek problémája, akik a bőrükön érzik a kormány intézkedéseinek súlyát, akinek Dáciaja van és nem dácsája.

Ennek szellemében teszem közzé ismét, mint minden évben nemcsak a saját, de családtagjaim vagyonnyilatkozatait is – ezúttal kiegészítem a velem egy háztartásban élő öt gyermekemét azon két lányom és házastársuk vagyonnyilatkozataival, akik férjhez mentek és már külön költöztek. Remélem az átláthatóság példája ragadós lesz és egy új politikai kultúrát honosítunk meg hazánkban az átláthatóság és őszinteség kultúráját, amiben nem a politikusok gazdagodnak, hanem az ország.

A mai napon a kampányszámlám forgalmát is közzétettem, minden adománnyal és kiadással elszámoltam Önök felé – hiszen csak az Önök támogatása miatt nem tudtak még tönkretenni, akármennyire is próbálták, csak az Önök kitartó és nagyvonalú támogatása miatt nyerhettünk két választást Vásárhelyen és nyerhettük meg az előválasztást. Az elkövetkező hatalmas megmérettetésre is kérem segítségüket – hogy győzelmünk esetén elszámoltassuk hazánk ezeréves történelmének legkorruptabb politikusait, csatlakozzunk az Európai Ügyészséghez, állítsuk fel saját, egymást is ellenőrző korrupcióellenes intézményeinket, hogy NE LEGYÜNK TÖBBÉ KÖVETKEZMÉNYEK NÉLKÜLI ORSZÁG!