Vagyonnyilatkozat 2023 január

VAGYONNYILATKOZAT 2023 JANUÁR

 

 

Immár öt éve – és még mindig egyedüliként az országban – feltöltöm honlapomra saját és családtagjaim vagyonnyilatkozatát, nem azzal a szűkített tartalommal, amit a kormánypárt írt elő saját magának, féktelen vagyonosodásuk elleplezésére, hanem teljes részletezettséggel, mint eddig is.

Szintén egyedüliként tavaly, a hősiesen megvívott, de az egyenlőtlen feltételek között érthetően elbukott választási kampány után, immár nemcsak saját adományszámlám forgalmát hoztam részletesen nyilvánosságra, de közzétettük az ellenzéki kultúraváltó kampány szervezőjeként az MMM, a Mindenki Magyarországa Mozgalom főkönyvi részleteit, 42.000 soron, tételesen – először a magyar történelemben. Hitelességébe immár két titkosszolgálati vizsgálódás és számos rendőrségi, NAV, ÁSZ, NAIH vizsgálat sem tudott belekötni – több hónapos nyomozás után pontosan ugyanazt az összeget találták, amit többhónapos feldolgozás után mi már hónapokkal korábban önként és büszkén a nyilvánosság elé tártunk.

Magyarország ezeréves történelmének legkorruptabb kormánya egyben Európa legkorruptabbja is lett a Transparency International rangsorában – Magyarország pedig a második legszegényebb ország az Unióban. Változás ebben csak akkor várható, ha a magyar polgárok megértik, hogy mindaddig, amíg tolvajokat választunk az ország vezetésére, kirabolnak bennünket – ők egyre gazdagabbak lesznek, mi pedig egyre szegényebbek. Ahhoz, hogy Magyarország elinduljon végre felfelé, gazdagodó, egészségesebb, okosabb ország legyen, a kivándorlás helyett a hazaköltözés és itthoni családalapítás legyen a gyermekeink jövője, kultúrát kell váltanunk. Mert nyugati kultúra nélkül nincsenek nyugati bérek és nyugati életszínvonal sem. Kezdjük az átláthatósággal – felhívom politikustársaimat, hogy minél többen kövessék példámat.

 

 

Dr. Márki-Zay Péter

 

Dr. Márki-Zayné Vincze Felícia

 

Márki-Zay Emma

 

Márki-Zay Gellért

 

Márki-Zay Ferenc

 

Márki-Zay Lóránt

 

Márki-Zay Pál

 

Gáborné Márki-Zay Teodóra

 

Gábor Dávid

 

Miklainé Márki-Zay Lilla

 

Miklai Attila